Mariannelundare ses vi den 15 november?

Alla är vi med och påverkar vår plats. Platsen kan vara där vi bor, arbetar, besöker eller bara som vårt hjärta klappar lite extra starkt för.

Det vi säger, skriver, visar och uttrycker om vår plats får ringar på vattnet och det gäller både positiva som mindre positiva saker.

Som Mariannelundare, oavsett om du bor eller verkar här, är du en del av platsens utveckling och nu vill vi kroka arm med dig för att få ännu mer positiv utveckling att ske på platsen.

Redan 1998 skapades ett dokument som kallades Mariannelundsviljan, med många kreativa, roliga, spännande och nu också genomförda idéer. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess men viljan att utveckla platsen är vi övertygade om finns kvar. Därför vill vi bjuda in dig till ett möte den 15 november för att diskutera hur just DU är och kan vara med och påverka Mariannelunds utveckling framåt - hur du blir en ambassadör för din plats. 

Placebrander AB som har specialiserat sig på platsattraktion leder oss genom processen. Vi kommer få delge varandra hur vi upplever Mariannelund idag och vill göra framöver och dessutom ta inspiration från andra platser och hur deras ambassadörer verkligen satt fart på utvecklingen!

Är du intresserad att vara med?

Anmäl dig senast 10 november till robert.glader@emilkraften.se eller tel 0496-21690

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår